Ny resebyrå från 2 mars

Text: Mikael Jansson Publicerad: 14 januari 2015
SLU har under 2014 upphandlat ett nytt avtal om resebyråtjänster. Det innebär att samtliga tjänsteresor ska bokas genom BCD Travel från den 2 mars 2015.

Samarbetet innefattar en fullservicetjänst som innebär att du kan boka dina tjänsteresor via telefon och e-post eller via ett självbokningsverktyg. I samband med att det nya avtalet börjar gälla kommer alla anställda vid universitetet få ett mail med information om hur man kontaktar BCD Travel, samt information om självbokningsverktyget och resenärsprofilen. SLU arbetar just nu med implementeringen tillsammans med BCD Travel som kommer att skapa en resenärsprofil för samtliga anställda. Resenärsprofilen innehåller namn, e-post, telefonnummer och institutionstillhörighet. Du kommer själv att behöva uppdatera din profil med bland annat mobiltelefonnummer och personliga preferenser.

Introduktionsmöten

BCD Travel kommer dessutom att genomföra introduktionsmöten i Uppsala, Skara, Umeå och Alnarp. I Uppsala måndag den 2 mars i Aulan. Dels klockan 10.00–12.00, dels klockan 13.00–15.00. I Skara tisdag den 3 mars  i Hernquistaulan klockan 10.30–12.30. I Umeå onsdag den 4 mars i lokal Aspen. Dels klockan 10.00–12.00, dels klockan 13.00–15.00. I Alnarp fredag den 6 mars i Crafordsalen. Dels klockan 10.00–12.00, dels klockan 13.00–15.00.

Webbutbildningar

Utöver introduktionsmötena kommer BCD Travel att erbjuda flera webbutbildningar i självbokningsverktyget där du deltar via din dator och telefon. BCD Travel kommer att skicka ut inbjudan till dessa webbutbildningar via e-post under vecka 9. Observera att BCD Travel inte kommer att kunna ta emot några bokningsförfrågningar före den 2 mars 2015! Fram till den 2 mars 2015 bokas resor via nuvarande leverantör CWT. Ytterligare information om BCD Travel finns på www.bcdtravel.se.

14 januari 2015 3
Möjligheter i brandens fotspår

Möjligheter i brandens fotspår

Möjligheter I september för tre år sedan var branden i Västmanland fortfarande inte helt släckt. En person hade omkommit och många hade drabbats, fysiskt, personligt och ekonomiskt, sedan dagen i slutet av juli då en gnista från en skogsmaskin startade den största skogsbranden i Sverige i mannaminne. Nu, några år senare, går det trots allt att summera ihop en hel del positiva effekter av det som till en början inte kunde ses på något annat sätt än en katastrof. Området är numera en unik resurs för forskning och den speciella miljön lockar årligen mängder av turister.
15 september 2017

Twitter

Hållbart gösfiske i fler stora sjöar https://t.co/sjba66mGjA @_SLU via Twitter 10 timmar sedan
Landsbygdsomvandling och urbanisering i fokus på internationell SLU-konferens https://t.co/JDpVYyTGGE https://t.co/3JdMVIejc6 @_SLU via Twitter 10 timmar sedan
"Fortlöpande miljöanalys-bara på SLU" Anders Nilsson och Mårten Carlsson berättar om SLU:s historia och uppdrag i A… https://t.co/3FFZ3DCDy1 @_SLU via Twitter 1 dagar sedan
Kompetenscentrum för växtförädling ska bildas vid SLU https://t.co/OwR3G9dd0T @_SLU via Twitter 6 dagar sedan
"Att dela sina bästa idéer med sina kollegor måste vara meningen med ett universitet". Intressant paneldiskussion i… https://t.co/FoZw1qk47A @_SLU via Twitter 7 dagar sedan
@ncklsbrgmn @_SLU via Twitter 7 dagar sedan