Öppet hus

Text: Olof Bergvall Publicerad: 13 mars 2020
Under tre intensiva veckor har Öppet hus gått av stapeln i Umeå, Uppsala och Alnarp. Tusentals gymnasielever har fått ta del av allt SLU har att erbjuda.

SLUs regionala marknadsförare kan nu pusta ut ett ögonblick, Öppet hus i Alnarp, Uppsala och Umeå är avklarade. Nu kan de summera årets erfarenheter och utveckla konceptet till 2021!

– Vi har fått väldigt bra feedback från besökarna! Vi är väldigt glada och tacksamma för den och de arbetsinsatser som studenter och föreläsare ställt upp med, säger Gabrielle Björk.

Se bilder från Uppsala, Alnarp och Umeå i bildspelet!

13 mars 2020 5

Twitter

UppTalk Weekly panelsamtal: Hur ska vi bromsa resistensutvecklingen utan ny antibiotika? SLU-professor Susanna Sten… https://t.co/0xZPPLtq4c @_SLU via Twitter 4 dagar sedan
Idag är det #WorldFoodDay och vi slår ett slag för hållbart odlad mat från #vatten. I serien berättar forskare och… https://t.co/y6dJ8OQjmb @_SLU via Twitter 4 dagar sedan
RT @_NKfV: Idag 14 okt kl 12-13 webbinarium om hållbart foder till odlad fisk. Anmäl dig och läs mer via: https://t.co/i8IonJZOc9 @_SLU via Twitter 6 dagar sedan
RT @SLUFutureFood: Nobelpriset: #CRISPR är ett viktigt verktyg i studier av geners funktion hos träd, säger prof. Ove Nilsson. Vi har många… @_SLU via Twitter 12 dagar sedan
RT @SLUFutureFood: Nobelpriset: Gen-editering med #CRISPR har stor potential för forskning om sjukdomar hos djur. Läs med om etiska frågor… @_SLU via Twitter 12 dagar sedan
RT @SLUFutureFood: Antibiotikaresistens kräver forskning med helhetsperspektiv. Ny policy brief från @_SLU Framtidens djur natur och hälsa.… @_SLU via Twitter 12 dagar sedan