Vad tycker du om Resurs?

Text: Vanja Sandgren Publicerad: 15 februari 2016
Resurs på webben har nu funnits mer än ett år och det är dags att ta reda på vad du som läsare tycker. Det hjälper oss i redaktionen att göra en så bra tidning som möjligt!

Undersökningen är nu stängd. Tack för din medverkan!

Du fyller i en enkät med tretton frågor som handlar om innehåll, hur du hittar in Resurs, hur du läser, vad du läser och om du läser. Plats finns för egna kommentarer och förslag.

Undersökningen tar fem till tio minuter att genomföra. Den är öppen från och med 15 februari till 15 mars.

Klicka här så kommer du till frågorna.

Fakta

Om Resurs

SLU:s personaltidning Resurs är en webbsida där vi på SLU kontinuerligt kan publicera artiklar, nyheter, personalinformation, tävlingar mm. Ett nyhetsbrev skickas ut under terminerna, i slutet av varje månad, med tips om nyheter, tävlingar, krönikor mm.

 

 
15 februari 2016 1
Fortsättningen tryggad för välanvänt internetbaserat läromedel

Fortsättningen tryggad för välanvänt internetbaserat läromedel

DATA Databasen VetBact är ett nationellt och internationellt pedagogiskt verktyg och en kunskapsbank för studenter, lärare, forskare och allmänheten. VetBact (www.vetbact.org) har funnits allmänt tillgänglig på internet sedan 2006 och utvecklingen har hela tiden drivits av studenternas behov. Tack vare medel från VH-fakulteten så finns VetBact nu på en server vid SLU, vilket gör att den kommer att finnas kvar och utvecklas under överskådlig tid.
23 januari 2018 3
Lövsta en plats för lantbruksforskning i 270 år

Lövsta en plats för lantbruksforskning i 270 år

Linné på SLU Lövsta ligger någon mil öster om Uppsala och är en av SLU:s forskningsgårdar. Där bedrivs forskning om mjölkkor, fjäderfä och grisar. Snart tillkommer även Lövsta fältforskningsstation som har fokus på åkerns grödor. Lövsta är en klassisk plats för lantbruksforskning. Redan i mitten av 1700-talet bedrev baron Sten Carl Bielke jordbruksexperiment här. Bielke var nära vän med Carl von Linné och de båda herrarna har satt sin prägel på Lövsta som ännu kan skönjas i landskapet.
25 januari 2018 5

Twitter

Nya möjligheter i Markdata-appen https://t.co/Y2mKixR0ty @_SLU via Twitter 5 dagar sedan
SLU redovisar stark ekonomi https://t.co/Do4Qe1x0FS @_SLU via Twitter 6 dagar sedan
Travsporten storsatsar på SLU:s hästforskning https://t.co/SI23XuiKz2 https://t.co/tLBJ6fPX9e @_SLU via Twitter 7 dagar sedan
Växtskyddsmedel i ekologisk produktion – användning och risker, ny rapport från EPOK – Centrum för ekologisk produk… https://t.co/eNWw5GyBBF @_SLU via Twitter 10 dagar sedan
Efterlyses! Innovativa idéer från yrkesfisket som kan bidra till ett mer skonsamt och selektivt fiske.… https://t.co/5L8aLY3fkF @_SLU via Twitter 13 dagar sedan
Vaccin mot fruktade hästsjukdomen kvarka https://t.co/lL46oyagkn @_SLU via Twitter 14 dagar sedan